Štýl amerických boháčov na 5 – V-E-R-T-U

10. marca 2011, michaldian, Nezaradené

Štýl amerických boháčov sa dostáva aj k nám. A to nie len v podobe kupovania drahých automobilov, šperkov a značkových hodiniek. Chceme Vám predstaviť niečo, čo títo boháči schovávajú vo vreckách svojich značkovým na mieru ušitých frakov či kabeliek. Čo to je? Áno, je to súčasť nášho každodenného života.

Sú to mobily – iba mobily ?

Áno, je to mobilný telefón so značkou VERTU. Prvý nápad vznikol v roku 1998 a vtedy sa zrodila značku VERTU, ktorá vytvorila z telefónu šperk. Čo by povedala Vaša partnerka na diamantami vykladaný mobilný telefón? Ak hľadáte práve to. Pre Vás je tu pár telefónov od značky VERTU. Telefóny sú vyrábane ručne a len z pravých materiálov. Súčiastky sú dovážané zo Švajčiarska, kde majú najpresnejšiu techniku. Zamestnanci sú vyškolení v tréningovej škole, kde skladajú jednotlivé súčiastky telefónov dohromady. Telefóny tejto značky sú skutočným skvostom. Kryty zo zlata, platiny, karbónu či titanu sú tu skôr bežnou súčasťou ako výnimkou. Kremíkové sklo a klávesnica upravovaná laserom či azda vykladanie diamantami či inými drahokamami nie je vôbec problémom.

VERTU si zakladá na dizajne, prepracovaných krivkách, ladných plôch a používaní kvalitného materiálu. Okrem toho, že pri sebe nosíte mobilný telefón máte stále so sebou aj svojho agenta, ktorý Vám zarezervuje stôl v reštaurácii či letenku. Okrem toho máte 24 hodín dostupnú podporu, kedy Vám urobia na požiadanie v telefóne to čo potrebujete a to na diaľku. Pri sebe nenosíte len elegantný a štýlový telefón ale skôr záložné právo. VERTU svoje telefóny dodáva v elegatných koženných baleniach. Svojim zákazníkom splnia každé želanie. Označenie telefónu vlastným menom na základnej doske.