Založ si blog

Štýl amerických boháčov na 5 – V-E-R-T-U

Štýl amerických boháčov sa dostáva aj k nám. A to nie len v podobe kupovania drahých automobilov, šperkov a značkových hodiniek. Chceme Vám predstaviť niečo, čo títo boháči schovávajú vo vreckách svojich značkovým na mieru ušitých frakov či kabeliek. Čo to je? Áno, je to súčasť nášho každodenného života.

Sú to mobily – iba mobily ?

Áno, je to mobilný telefón so značkou VERTU. Prvý nápad vznikol v roku 1998 a vtedy sa zrodila značku VERTU, ktorá vytvorila z telefónu šperk. Čo by povedala Vaša partnerka na diamantami vykladaný mobilný telefón? Ak hľadáte práve to. Pre Vás je tu pár telefónov od značky VERTU. Telefóny sú vyrábane ručne a len z pravých materiálov. Súčiastky sú dovážané zo Švajčiarska, kde majú najpresnejšiu techniku. Zamestnanci sú vyškolení v tréningovej škole, kde skladajú jednotlivé súčiastky telefónov dohromady. Telefóny tejto značky sú skutočným skvostom. Kryty zo zlata, platiny, karbónu či titanu sú tu skôr bežnou súčasťou ako výnimkou. Kremíkové sklo a klávesnica upravovaná laserom či azda vykladanie diamantami či inými drahokamami nie je vôbec problémom.

VERTU si zakladá na dizajne, prepracovaných krivkách, ladných plôch a používaní kvalitného materiálu. Okrem toho, že pri sebe nosíte mobilný telefón máte stále so sebou aj svojho agenta, ktorý Vám zarezervuje stôl v reštaurácii či letenku. Okrem toho máte 24 hodín dostupnú podporu, kedy Vám urobia na požiadanie v telefóne to čo potrebujete a to na diaľku. Pri sebe nenosíte len elegantný a štýlový telefón ale skôr záložné právo. VERTU svoje telefóny dodáva v elegatných koženných baleniach. Svojim zákazníkom splnia každé želanie. Označenie telefónu vlastným menom na základnej doske.

Microsoft a Nokia – spolupráca, alebo kúpi Microsoft Nokiu ?

13.06.2011

Ešte nedávno bola Nokia vo svete mobilov značkou číslo 1. Ale udržať si v tejto oblasti stále vysokú priečku je veľmi ťažké. Firmy prichádzajú neustále s novými a novými nápadmi, novinkami a vylepšeniami. A Nokia nejako zaostala. Operačný systém Symbian v mobiloch Nokie je podrobený stále väčšej kritike pre jeho komplikovanejšie ovládanie. Objavovali sa síce [...]

Novinka od Samsungu – smer k horšiemu ?

18.04.2011

Samsung S2 Nedávno sa mi podarilo objaviť novinku od Samsungu. Tento je nástupcom svojho predchodcu Galaxy S. Ja som ho už svojho času ospevoval na firemnom blogu a predpokladal som, že jeho nástupca bude krokom vpred. Podľa mňa sa tak nestalo. Ale poďme k veci. Na prednej strane displej a pod ním tradične jedno hardwérové a dve dotykové tlačidlá. Od toho asi Samsung neupustí. [...]

HTC 7 trophy – výborne vybavené aj s novým OS

10.03.2011

HTC 7 Trophy je jedným z prvých smartphonov s operačným systémom Windows Phone 7. Je to výborne vybavené zariadenie. Dizajn sa nesie v klasickom štýle HTC. Konštrukcia je klasická s mierne zaoblenými rohmi. Prednej strane dominuje veľký displej, pod ktorým je už ako zvyčajne trojica dotykových tlačidiel. Na pravej strane sa konečne objavilo tlačidlo na spúšť [...]

Čína Filipíny Juhočínske more lode

Čína a Filipíny sa vzájomne obvinili z eskalácie napätia v Juhočínskom mori

28.03.2024 14:07

Loď čínskej pobrežnej stráž v sobotu zablokovala filipínske zásobovacie plavidlo, poškodila ho vodným delom a zranila pri tom troch filipínskych vojakov.

medveď, Liptovský Mikuláš

Medveďa, ktorý útočil v Liptovskom Mikuláši, našli s pomocou dronov do 1,5 hodiny

28.03.2024 13:53

Počas monitorovania medveďa bolo s dronmi nalietaných približne 74 kilometrov.

česko rusko ambasáda

Proruská špionážna sieť útočí proti EÚ: Poľsko a Česko spustili vyšetrovanie, majú zistenia týkajúce sa Slovenska

28.03.2024 13:50

Poľská kontrarozviedka (ABW) vyšetruje činnosť proruskej špionážnej siete zameranej proti členským štátom a orgánom Európskej únie.

Srbsko

Výbor Rady Európy podporil členstvo Kosova, Srbsko to odsúdilo

28.03.2024 13:10

Srbský šéf diplomacie označil rozhodnutie výboru PZ RE o podpore členstva Kosova za "škandalózne" a "hanebné".

michaldian

Obsahom článkov budú informácie o novinkách v oblasti mobilnej komunikácie, IT sektore, ekologických a energetických novinkách v oblasti prenosných zdrojov energie a iných komunikačných technológiách.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 6
Celková čítanosť: 12809x
Priemerná čítanosť článkov: 2135x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy